Per què pacients de tot el món venen a la nostra clínica a Espanya per realitzar el seu tractament de reproducció assistida?

Des de la seva inauguració el 1999, Eugin ha estat l’aliat perfecte per a milers de pacients internacionals que troben a Espanya el marc regulat ideal i una excel·lent proposta sanitària per dur a terme el seu somni de ser mares. Bé sigui per l’estat civil, l’orientació sexual, l’edat o les dificultats per accedir als tractaments de reproducció assistida en els seus països d’origen, són moltes les dones que ens sol·liciten informació per trobar respostes als dubtes que se’ls plantegen a l’hora de tenir un nadó mitjançant aquestes tècniques. A partir d’aquell moment, Eugin acompanya la dona des de la fase d’orientació fins al final del procés si així ho vol, i la guia en tot moment segons el seu cas particular.

Les pacients estrangeres venen per realitzar el seu cicle de reproducció assistida a Espanya per diversos motius:

Un estat civil particular: Hi ha països on una dona sola, ja sigui sense parella masculina o amb parella femenina, o bé una parella que no estigui casada, no poden realitzar tractaments de reproducció assistida. A Espanya no es té en compte l’estat civil ni l’orientació sexual de la pacient.

Edat de la pacient: En alguns països la FIV amb òvuls propis no es realitza a pacients amb més de 40-41 anys, o bé la recepció d’òvuls no es pot realitzar amb pacients amb més de 45 anys. A la Clínica Eugin acceptem pacients per a FIV pròpia fins als 46 anys si les condicions ho permeten, i receptores d’òvuls fins als 50 anys. S’ha de saber que a Espanya no hi ha límit d’edat per a les pacients receptores. El comitè ètic de la Clínica Eugin va fixar el límit als 50 anys.

Dificultat o prohibició de realitzar la tècnica en el país de la pacient: Hi ha països en què la recepció d’òvuls és un procés molt llarg, complicat o fins i tot prohibit.

A Espanya, la regulació de la reproducció humana està constituïda bàsicament per la Llei 14/2006 sobre tècniques de reproducció assistida.

Les tècniques de reproducció assistida tenen com a finalitat fonamental l’actuació mèdica davant l’esterilitat humana per facilitar la procreació quan altres mesures terapèutiques s’hagin descartat per inadequades o ineficaces.
També es poden utilitzar en la prevenció i el tractament de malalties d’origen genètic o hereditari, quan sigui possible recórrer-hi amb la suficients garanties diagnòstiques i terapèutiques i estiguin estrictament indicades.
Només es poden dur a terme quan hi hagi possibilitats raonables d’èxit i no suposin risc greu per a la salut de la dona o per a la possible descendència, i sempre en dones majors d’edat i en bon estat de salut psicofísica.

A Eugin sabem que el viatge per convertir-se en mare és un dels més importants de la vida d’una dona. Per aquest motiu, sempre parlem de manera clara i honesta amb les nostres pacients sobre les seves opcions. Una vegada que ens embarquem a la recerca del nadó, utilitzem els avantatges que la tecnologia ens posa a l’abast per facilitar i agilitzar en la mesura del que sigui possible els desplaçaments i els temps que suposen dur a terme un tractament de reproducció assistida fora del país de residència.

Per fer-ho, es redueixen al mínim les ocasions en què és necessària una visita física a la clínica (que variaran entre una o dues segons el tractament) i es pot realitzar la primera presa de contacte amb diagnòstic inclòs a través de videoconferència.

Els professionals d’Eugin donen suport a les pacients de manera integral durant tot el procés, i posen a la seva disposició una àrea privada al web des de la qual realitzen un seguiment exclusiu dels tractaments; suport per a l’organització del viatge i la documentació necessària, i un equip multilingüe.

Sol·licita ja la teva primera visita gratuïta mitjançant videoconferència, per tal que un dels nostres especialistes en reproducció assistida pugui avaluar el teu cas en particular.

Tens un dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nostres experts.

Demana cita
Pregunta als experts

Tens un dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nostres experts.

Demana cita
Pregunta als experts

Preguntes relacionades: