La Fecundació In Vitro per a parelles que no viuen a Barcelona

Eugin, clínica de reproducció assistida mundialment reconeguda i la més gran d’Europa, té a la seva disposició un equip ampli d’experts en la matèria. A més de la legislació sobre reproducció assistida vigent a Espanya, aquest és un destí idoni per a totes aquelles pacients internacionals que cerquen quedar-se embarassades però no ho aconsegueixen de manera natural.

Aquests motius fan que, des dels inicis de la clínica, rebem cada dia pacients de diferents països. Treballem i millorem diàriament l’experiència de les nostres pacients per garantir la seva màxima comoditat i privadesa a les nostres instal·lacions.

A més, a Eugin utilitzem els avantatges que actualment ens ofereix la tecnologia per evitar desplaçaments innecessaris, com pot ser una primera visita per Skype. Tot allò que acomodi la pacient ho posem a la seva disposició, perquè vetllem perquè el seu recorregut sigui al més amè possible.

A continuació, vegem en detall el procés de Fecundació In Vitro per a parelles que no viuen a prop d’Eugin:

Consisteix en una consulta que serveix per orientar el cas i confirmar la tècnica a aplicar (FIV o FIV-ICSI).

Quan no és possible la visita en persona, aquesta consulta es realitza mitjançant videoconferència, amb un previ enviament de tota la información i probes complementàries disponibles (correu, correu electrònic, fax) a la Clínica EUGIN, on es realitzarà la selecció del procediment més adequat.

Avaluació del semen de la parella (seminograma). En el cas que sigui necessari congelar una mostra, aquesta s’obté a la clínica, el dia de la primera visita o més endavant si la primera visita ha estat telemàtica, i es conserva congelada a la Clínica EUGIN. Aquesta mostra s’emprarà per a la inseminació o ICSI dels òvuls obtinguts, en el cas que no es pugui disposar de semen fresc per qualsevol motiu.

La medicació per la pacient pot obtenir-se a la ciutat de residència de la parella o a Espanya. Es necessitarà per a la fase d’estimulació i EUGIN facilitarà una recepta que ha de ser prescrita posteriorment per un metge local, en cas de comprar-la en el pais de residencia.

La preparació endometrial de la dona es pot iniciar quan es confirmi la tècnica a emprar i els condicionants relatius al control del cicle i la planificació del viatge a Barcelona.

La pauta de tractament s’ha de coordinar mitjançant correu electrònic, telèfon o fax. Per això s’ha d’informar del dia d’inici del tractament, el fàrmac emprat i la dosi. Així mateix, EUGIN ha de tenir constància dels resultats dels controls foliculars que es realitza la pacient, per tal de poder conduir el tractament des de Barcelona.

S’avisarà a la parella de la data estimada per a la punció fol·licular amb la finalitat que pugui preparar la seva visita a la Clínica EUGIN. Almenys l’últim control fol·licular s’ha de fer a Barcelona.

Comprèn els procediments necessaris per a l’obtenció dels oòcits de la dona. Aquest dia la pacient ha d’acudir a la Clínica EUGIN. Un cop realitzada l’aspiració fol·licular se li comunicarà immediatament el nombre d’oòcits recuperats, així com les seves característiques.

En cas d’utilitzar semen fresc, será necessari deixar una mostra aquest mateix dia.

Comprèn els processos de laboratori per a la selecció dels oòcits obtinguts, descongelació i preparació del semen i fecundació in vitro o ICSI.

Es realitza en el laboratori de la Clínica EUGIN i s’empra el semen de la parella masculina o el donant de semen, fresc o congelat, segons el cas.

Quan es confirmi la viabilitat dels embrions obtinguts, es comunicarà a la parella el nombre d’embrions i les seves característiques, a les 24 hores de la fecundació.

Preparació en laboratorio, selecció i transferència dels embrions. Es realitza entre dos i cinc dies després de la fecundació, segons el cas.

La parella va a la Clínica EUGIN i es realitza la transferència a la sala de transferències, annexa al laboratori. Pot acudir només la dona. La pacient rep l’alta en el mateix dia.

Els embrions no utilitzats (si es tenen) depenent del seu desenvolupament, es congelaran i podran ser emprats en un nou cicle.

Ara que hem vist de manera més detallada el procés de Fecundació In Vitro que poden seguir les pacients que no viuen a prop d’Eugin, esperem haver aclarit tots els dubtes i les preguntes en aquest sentit. També podeu consultar qualsevol tema amb els nostres experts; ells estan a la vostra disposició per donar-vos tota la informació que necessiteu.

Per a aquelles que vulguin començar ja a complir el seu somni de ser mares amb nosaltres, us convidem a demanar una primera visita mèdica, bé sigui presencial o per videotrucada. D’aquesta manera, se us programarà una cita amb un dels nostres metges per valorar el vostre cas i començar a determinar quin seria el millor tractament que s’adapta a cadascuna de vosaltres.

A Eugin ens il·lusiona formar part del vostre camí i intentar aconseguir junts aquest somni tan preuat de ser mares.

Tens un dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nostres experts.

Demana cita
Pregunta als experts

Tens un dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nostres experts.

Demana cita
Pregunta als experts

Preguntes relacionades: