//Comptem amb la garantia de qualitat i compliment de les ISO
Comptem amb la garantia de qualitat i compliment de les ISO2024-02-19T12:51:47+00:00

Garantia de qualitat

Des del seu inici, Eugin s’ha volgut distingir com una organització que fa servir eines de gestió reconegudes internacionalment. És, a més, un referent en el sector pel fet de ser la primera clínica de reproducció assistida a implantar un Sistema de Gestió Integrat de qualitat, de medi ambient i de seguretat i salut a la feina.

Comptem amb certificats de gestió que garanteixen que prestem un servei enfocat a l’excel·lència i a la millora contínua. Aquestes són les normes en les quals estem certificats:

ISO 9001:2015

Sistema de Gestió de la Qualitat

ISO 45001:2018

Sistema de Gestió de la Seguretat i la Salut a la feina

ISO 14001:2015

Sistema de Gestió Ambiental

ISO/IEC 27001:2013

Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació

microscopio

UNE 179007:2013

Gestió de qualitat per a laboratoris de reproducció assistida

La pacient és el nucli de totes les nostres actuacions, i el nostre objectiu prioritari és fer front a les seves demandes amb agilitat, eficàcia i responsabilitat. Per aconseguir-ho, disposem d’un equip humà altament qualificat, tecnologia d’avantguarda i processos estandarditzats que es revisen periòdicament, per poder aplicar millores, en funció de les expectatives de les nostres pacients i basant-nos en l’evidència científica, les darreres tecnologies i la legislació vigent.

És precisament aquesta filosofia i les eines de gestió amb les quals la posem en pràctica el que ens diferencia com una organització amb una orientació clara cap a la consecució de l’excel·lència, la plena satisfacció de les nostres pacients i dels nostres treballadors i compromesa amb el desenvolupament sostenible.

Consulta la nostra Política de qualitat, medi ambient, seguretat laboral i seguretat de la informació

Registro SEF

Eugin col·labora anualment amb el Registre SEF del Ministeri de Sanitat espanyol, que analitza la nostra activitat i els nostres resultats, basant-se en els estàndards de qualitat i amb respecte a la legislació vigent i a l’homologació d’àmbit internacional.

Web Mèdica Acreditada (WMA) és el programa d’acreditació de webs mèdiques del Col·legi de Metges de Barcelona. Mitjançant l’obtenció d’aquest segell, es garanteix als usuaris de la web de l’Clínica Eugin que el contingut que hi trobarà és de confiança i de qualitat.

Obrir xat
Reservar una cita a Eugin
Hola!
Vols agendar una visita a Eugin?