Què és una transferència embrionària afterloading?2022-09-06T17:11:29+00:00

Transferència embrionària
after loading

A Eugin, vetllem per la teva comoditat i seguretat durant tot el procés. Els embrions són extremament delicats i susceptibles a tots els canvis de temperatura i de condicions ambientals com la llum, la humitat o altres substàncies amb les quals poden entrar en contacte i afectar el seu desenvolupament posterior. Per aquest motiu, fins i tot els minuts escassos que comporta una transferència poden causar un descens en la probabilitat d’embaràs, especialment si per alguna raó, com un úter en una posició complicada, el procés de col·locar el catèter en posició per a la transferència s’allarga una mica més de l’esperat.

Gràcies a l’ús de la tècnica after loading, duta a terme a Eugin en més de 10.000 casos, les nostres pacients poden estar tranquil·les durant el procés de la transferència, atès que, mentre el metge introdueix el catèter, els embrions queden protegits a la incubadora.

Així, doncs, tots els nostres embriòlegs i metges estan especialitzats per efectuar transferències amb la tècnica after loading, és a dir, col·locar correctament el catèter mentre els embrions romanen a la incubadora. Només quan el metge dona llum verda i la posició del catèter en la futura mare és perfecta, els embrions es transfereixen al catèter ja posat. D’aquesta manera, els embrions tan sols romanen segons escassos fora de la incubadora i mantenen intacta la seva capacitat de desenvolupament, cosa que maximitza en tot moment la probabilitat d’embaràs.

Tens dubtes?

Si vols saber si la Fecundació In Vitro és la tècnica perfecta per a tu, demana cita. Si tens dubtes, pregunta als nostres experts.

Demana cita
Prediagnòstic

Tens dubtes?

Si vols saber si la Fecundació In Vitro és la tècnica perfecta per a tu, demana cita. Si tens dubtes, pregunta als nostres experts.

Demana cita
Prediagnòstic
Obrir xat
Reservar una cita a Eugin
Hola!
Vols agendar una visita a Eugin?