Mesures de prevenció2021-01-20T09:24:11+00:00

Volem que estiguis tranquil·la

Hem pres totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per a què puguis venir a veure’ns amb totes les garanties.

Volem que estiguis tranquil·la

Hem pres totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per a què puguis venir a veure’ns amb totes les garanties.

Mesures de prevenció a Eugin

A Eugin hem pres totes les mesures de seguretat necessàries per assegurar el benestar de les nostres pacients i dels nostres empleats.

Mascarillas
obligatorias

Lavado de manos con el gel y reparto de mascarillas quirúrgicas a pacientes y trabajadores en la entrada.

Mascarillas
obligatorias

Lavado de manos con el gel y reparto de mascarillas quirúrgicas a pacientes y trabajadores en la entrada.

Medidas
informativas

Carteles con información clave para pacientes. Los trabajadores han recibido formación online y un protocolo detallado.

Accès i recepció

Mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19 implantades en els accessos a les clíniques Eugin de reproducció assistida

Consultes

Mesures d’higiene a les consultes i als nius per a la prevenció del coronavirus a les clíniques de reproducció assistida Eugin

Quiròfan

El personal sanitari dels quiròfans de la clínica de reproducció assistida Eugin durà un equip complet de protecció per evitar infeccions per coronavirus

Laboratori

Als laboratoris de reproducció assistida Eugin, s’adoptaran mesures de seguretat extra per mantenir les mostres i els embrions fora de perill de la Covid-19

Reorganització de la circulació

La reorganització de la circulació de persones i la renovació extra de l’aire ajudaran a prevenir infeccions de coronavirus a les clíniques de reproducció assistida Eugin

Oficines

A Eugin s’han reorganitzat els torns de treball per mantenir la seguretat sanitària durant el brot de coronavirus
Oops...
Slider with alias infografias_covid19 not found.

Guia de Mesures de Seguretat per a pacients d’Eugin enfront del SARS-CoV2

És important que respectis la puntualitat de la teva cita per limitar al màxim el nombre de persones en espais compartits.

Només et podrà acompanyar 1 persona durant la teva visita.

Quan arribis a la clínica, se’t prendrà la temperatura i t’entregarem una mascareta, que hauràs de dur tot el temps que romanguis a Eugin.

Serà necessari, també, rentar-se les mans abans d’entrar i durant la teva estada a la clínica. Per això, tindràs a la teva disposició diversos dispensadors amb gel hidroalcohòlic.

Hem de mantenir la distància de seguretat en tot moment. Trobaràs cintes adhesives a terra que t’ajudaran a respectar l’espai entre persones.

Hauràs de respondre un qüestionari per valorar el teu estat de salut pel que fa a la COVID-19 i et demanarem que ens informis en cas que hagis experimentat algun canvi en el teu estat de salut.

Tot el personal d’Eugin durà posada la mascareta protectora. A més a més, per reforçar la seguretat, els professionals de les nostres clíniques se sotmeten periòdicament a tests de cribatge.

Hem instal·lat pantalles protectores de metacrilat en tots els punts informatius i d’entrega de documentació, per garantir la distància de seguretat entre els nostres pacients i el personal intern.

En la mesura del possible, et recomanem que no portis documents en format paper. Recorda que els pots enviar en format digital a través de la teva Àrea Privada.

Sempre que sigui possible, s’afavoriran les visites i informacions mèdiques per via telemàtica.

És recomanable que evitis portar complements, com ara anells o braçalets. Igualment, és preferible que la dona porti els cabells recollits i que es minimitzi l’entrada d’elements voluminosos a la clínica, com ara maletes o equipatge.

Per minimitzar riscos, evita realitzar els pagaments en efectiu

Es importante que respetes la puntualidad de tu cita para limitar al máximo el número de personas en espacios compartidos.

Solo podrá acompañarte 1 persona durante tu visita.

Cuando llegues a la clínica, se te tomará la temperatura y te entregaremos una mascarilla que deberás llevar durante todo el tiempo que permanezcas en Eugin.

Será necesario también lavarse las manos antes de entrar y durante tu estancia en la clínica. Para ello, tendrás a tu disposición varios dispensadores con gel hidroalcohólico.

Debemos mantener la distancia de seguridad en todo momento. Encontrarás cintas adhesivas en el suelo que te ayudarán a respetar el espacio entre personas.

Deberás responder a un cuestionario para valorar tu estado de salud respecto al COVID-19 y te solicitaremos que nos informes en caso de que hayas experimentado algún cambio en tu estado de salud. Por ejemplo: aparición de tos, fiebre, fatiga, dolor muscular, diarrea u otros síntomas sospechosos de COVID-19.

Todo el personal de Eugin llevará puesta la mascarilla protectora.

Hemos instalado pantallas protectoras de metacrilato en todos los puntos informativos y de entrega de documentación para garantizar la distancia de seguridad entre nuestros pacientes y el personal interno.

En la medida de lo posible, te recomendamos que no traigas documentos en formato papel. Recuerda que puedes enviarlos en formato digital a través de tu Área Privada.

Siempre que sea posible, se favorecerán las visitas e informaciones médicas por vía telemática.

Es recomendable que evites llevar abalorios tales como anillos o pulseras. Igualmente, es preferible que la mujer lleve el pelo recogido y se minimice la entrada de elementos voluminosos a la clínica tales como maletas o equipaje.

Per minimitzar riscos, evita realitzar els pagaments en efectiu

Mesures de seguretat per als nostres pacients

A Eugin hem pres totes les mesures de seguretat necessàries per assegurar el benestar de les nostres pacients i dels nostres empleats. Mira el vídeo.

Anima’t a seguir amb el teu somni de ser mare

Demana cita amb nosaltres