Doble donació2024-04-24T11:08:38+00:00

Doble donació o FIV amb donant d’òvuls i de semen

El primer pas en un tractament de doble donació és seleccionar els donants. A Eugin, tenim com a base la similitud física més gran possible amb tu i duem a terme un aparellament genètic entre ells, amb la finalitat de descartar més de 300 malalties genètiques. Aquest primer pas és clau en la recerca de l’embaràs amb donació d’òvuls i esperma, atès que consisteix a realitzar un estudi clínic i genètic, a més d’un aparellament físic amb tu i/o amb la teva parella.

A més, per a la FIV amb òvuls de donant i donant d’esperma, prepararem el teu endometri i en farem un seguiment. Al laboratori, fecundarem l’òvul amb la tècnica FIV-ICSI. Per a la teva tranquil·litat, treballem amb el Sistema Witness de seguretat i traçabilitat de mostres biològiques.

La doble donació s’utilitza si tens problemes als ovaris, bé sigui per la teva edat o per motius desconeguts. Es recorre al semen d’un donant per diverses raons.

Fases del procés de doble donació o FIV amb donants

La tècnica de la reproducció assistida més habitual amb òvols de donant és la Fecundació In Vitro (FIV). En aquest tractament, fecundem un òvol amb un esperma fora de l’úter, el que ens dona unaprobabilitat certificada d’embaràs de fins el 98%.

Abans de començar el tractament, hem de saber quin es el tractament que millor se t’adapta,per la qual cosa farem un diagnòstic personalitzat del teu cas.

Seleccionarem la donant mitjançant proves per descartar patologies importants. Intentarem aconseguir la similitud més gran entre les característiques físiques (fenotips) de la donant i les de la receptora.

Les donants segueixen un tractament d’estimulació ovàrica durant 15 dies, mitjançant injeccions subcutànies d’hormones, acompanyat d’ecografies i anàlisis de sang. Extraiem els òvuls amb una punció sota sedació.

Per assegurar la màxima qualitat dels espermatozoides i descartar patologies, sotmetem la mostra del donant a un exhaustiu examen mèdic, en el qual, entre altres aspectes, se cerca la similitud més gran amb les característiques físiques de les nostres pacients i es realitza un aparellament genètic amb la donant d’òvuls, amb la finalitat d’evitar que la descendència desenvolupi qualsevol de les més de 300 malalties genètiques analitzades.

Una vegada extraiem els òvuls, els cultivem durant hores i aïllem els espermatozoides. Introduïm els preembrions en un catèter i llavors a l’úter. No es necessita anestèsia.
Criopreservem els preembrions no transferits mitjançant vitrificació i es conserven en nitrogen vapor al banc d’embrions. Es podran utilitzar en cicles posteriors si no s’aconsegueix un embaràs en el primer intent o, si després d’un èxit, veniu per a un segon nadó.

Com és el procés de selecció
de donants d’oócits?

Si tens al cap dur a terme un tractament de donació d’ovouls a
Eugin, això és el que has de saber sobre les donants:

Criteris de selecció de les donants:

Edat, entre 18 i 34 anys.

Revisió mèdica per confirmar un bon estat de salut física i psicològica, així com l’absència de malalties hereditàries personals o familiars.

Revisió ginecològica i analítica completa per descartar anèmia, mal funcionament del fetge o del ronyó, colesterol elevat o malalties de transmissió sexual (VIH, hepatitis B i C, sífilis, clamídia o gonorrea), entre d’altres.

Cariotip i estudis genètics per descartar malalties genètiques hereditàries.

Aparellament entre donant i receptora d’òvuls:

Estudi antropomètric per aconseguir la similitud més gran possible en les característiques físiques entre la donant i la pacient o la seva parella (si és el cas).

Matching o aparellament genètic. Anàlisi de més de 300 malalties genètiques greus (fibrosi quística, atròfia muscular espinal, sordesa neurosensorial, talassèmia, drepanocitosi…), per evitar que la donant d’òvuls i la parella o el donant d’esperma comparteixin mutacions en alguns dels gens estudiats.

Descobreix el programa de donació d’òvuls Eudona

Eudona és el programa de donació d’òvuls del Grup Eugin i el més gran d’Europa.

  • Més de 15.000 donants
  • +25 anys d’experiència
  • 70 nacionalitats entre les nostres donants
  • Primer centre a Espanya a implantar la detecció de malalties rares en donants

El que cal saber sobre la donació d’òvuls:

La donació d’òvuls està regulada a Espanya des de 1988, i la legislació espanyola actual en aquest àmbit és considerada una de les més avançades d’Europa. Per això, Espanya és el país europeu on es realitzen més tractaments amb donació d’òvuls.

Eugin concentra el 10 % dels tractaments d’ovodonació que es fan a Europa, amb més de 25 anys d’experiència en aquest complex tractament, amb taxes altes d’embaràs.

Com ho fem a Eugin?

Tindràs un equip de professionals en tot moment perquè estiguis tranquil·la. Compartiran la teva il·lusió i
t’ajudaran a complir el teu somni de ser mare.

La nostra taxa d’èxit és superior al 98% en tots els tractaments que hem fet fins ara.

Utilitzem tecnologia de darrera generació avalada per la ciència i aplicada per un equip d’especialistes d’alt nivell.

Hem portat al món 20.000 nadons en 25 anys. Som un referent a Europa.

Personalitzem el tractament i el seguiment de les teves necessitats mèdiques i personals. Estem al teu costat les 24 hores.

Què inclou el tractament?

Un equip de professionals realtiza el tractament, oferint un tracte 100 % personalitzat i proper.

Estudiarem el teu cas i t’oferirem el millor tractament.

El tractament inclou tantes visites i controls mèdics com necessitis. Estarem al teu costat en tot moment.

Prepararem el teu endometri i en farem un seguiment.

Seleccionarem la donant. Farem un estudi clínic i durem a terme un aparellament genètic amb la teva parella per descartar més de 300 malalties genètiques, a més d’un aparellament físic, fenotípic, per aconseguir la màxima similitud entre les característiques de la donant i les teves.

Al laboratori, farem la fecundació els òvuls amb les tècniques FIV-ICSI.

La transferència embrionària la farem mitjançant la tècnica After Loading al laboratori.

Cultiu embrionari fins a estadi de blastocist (D+5) (a criteri mèdic)

Per a la teva tranquil·litat, treballem amb un Sistema Witness de seguretat i traçabilitat de mostres biològiques.

Farem la prova d’embaràs i l’ecografia de comprovació.

Disposaràs de la tecnologia TimeLapse amb Embryoscope+, una incubadora de darrera generació que suposa una gran millora en el control del desenvolupament dels embrions al laboratori, abans de transferir-los a la futura mare.

Tindràs tot el suport mèdic i tecnològic necessari per fer el tractament, així com el suport emocional que necessitis del nostre equip. Durant el tractament, pots travessar moments delicats, i estarem al teu costat.

Dins la teva àrea privada podràs accedir a tota la documentació del teu tractament, organitzar les teves cites i contactar amb el teu equip de seguiment en qualsevol moment.

Taxes d’èxit de la doble donació (embaràs amb
donació d’òvuls i esperma)

Per saber quines són les teves probabilitats d’embaràs, consulta les nostres taxes d’èxit. Després de la visita amb el teu metge, ell et confirmarà si aquestes possibilitats corresponen al teu cas en concret. A FIV amb donant d’òvuls i després de tres cicles, la probabilitat acumulada d’embaràs és del 98%.

La probabilitat de quedar-se embarassada augmenta amb el nombre de transferències, i assoleix el seu màxim quan es duen a terme totes les transferències disponibles en tres intents o cicles consecutius.

Demana cita

Probabilitat d’embaràs:

1r cicle 69%
2º cicle 91%
3r cicle 98%

Taxa acumulada 2n i 3r cicles: estimació de la probabilitat d’embaràs que s’obtindria en realitzar 3 cicles consecutius. Es considera cicle la transferència de tots els embrions generats.

Resultat de Beta – HCG positiva (> 10 UI/L) 14 dies després de la transferència embrionària.
Dades auditades per Bureau Veritas corresponents al període 2018-2020 a Eugin Barcelona.

Quant val la FIV amb donant
d’òvuls i de semen?

Contacta amb nosaltres i et donarem informació detallada del preu del tractament de doble donació. A més, podràs finançar fins al 100% del cost del tractament.

El preu correspon a un tractament estàndard de FIV amb donació d’òvuls i espermatozoides, amb garantia de transferència d’un embrió en estadi de blastocist i ús d’incubadora amb tecnologia TimeLapse. Segons el cas, el tractament podria ser completat amb altres tècniques, per la qual cosa el preu final pot variar. Contacta amb nosaltres i et donarem informació detallada del preu d’aquest tractament.

Preu des de:
6.145 €

A tots els nostres tractaments rebràs un tracte professional, 100 % personalitzat i proper.

Beneficis d’iniciar un procés d’ovodonació a Eugin

Finançament de fins a 24 mesos

Preus i finançament sense interessos

La teva sol·licitud serà estudiada
de manera particular

Realitzem tots els tràmits perquè no hagis de desplaçar-te

Calcula el teu finançament

Testimonis i experiències de pacients en tractaments d’ovodonació

“Després de dos intents amb òvuls propis, a Eugin ens van aconsellar que féssim la FIV amb òvuls de donant, de manera que vam seguir el seu consell. La setmana passada em vaig fer la meva primera ecografia. Encara no sabem si serà nen o nena, però el que sí que sabem és que, gràcies a Eugin, serà.”

Alexandra y Maite

Equip mèdic d’Eugin

Dra. Alexandra Izquierdo

nº 284619787 ICOMEM

Directora Mèdica Eugin Madrid

Dr. Daniel Mataró

nº 35691 COMB

Director Mèdic Eugin Barcelona

Dra. Clara Colomé

nº 41924 COMB

Adjunta Direcció Mèdica Barcelona

Dra. Flavia Rodríguez

nº 47778 COMB

Ginecòloga especialista en reproducció assistida

Dr. Juan José Guillén

nº 29899 COMB

Dra. Anna Blázquez

nº 40804 COMB

Dr. Andreas Abraham

nº 43729 COMB

Dra. Alejandra González

nº 51137 COMB

Dra. Ana Bolívar

nº 282868901 ICOMEM

Ginecòloga especialista en Medicina Reproductiva

Dra. Ana Gil

nº 57296 COMB

Dra. Anais Kilian

nº 57017 COMB

Dr. Antonio Piñera

nº 54225 COMB

Dra. Aurora Sánchez

nº 21727 COMB

Dr. Carlos Gasanz

nº 48443 COMB

Dra. Carolina Esteve

nº 35811 COMB

Dra. Cristina Forcada

nº 54054 COMB

Dra. Elena Calvo

nº 48404 COMB

Dra. Elena Izquierdo

nº 282866949 COMB

Ginecòloga especialista en Medicina Reproductiva

Dra. Esther Valladares

nº 40725 COMB

Dra. Françoise Thepot

nº 46823 COMB

Dr. Joaquim Sarquella

nº 26719 COMB

Dra. María Calomarde

nº 282863855 ICOMEM

Ginecòloga especialista en Medicina Reproductiva

Dra. María Jesús López

nº 41819 COMB

Dra. María Jesús Puy

nº 49431 COMB

Dra. María Suárez

nº 46425 COMB

Dra. Marina Vilardell

nº 47099 COMB

Dra. Marta Trullenque

nº 36099 COMB

Dra. Patricia Muro

nº 56450 COMB

Dr. Raffaele Rosania

nº 61037 COMB

Dr. Ricard Vidal

nº 18170 COMB

Dr. Sergio Cabanillas

nº 54780 COMB

Dra. Silvia Ferrero

nº 35820 COMB

Vine’ns a conèixer

Estarem encantats de conèixer-te en persona, d’ensenyar-te les instal·lacions i de presentar-te a tot el nostre equip de professionals.
Visita’ns a:

Eugin Barcelona

C/ Balmes, 236

Reproducció Assistida: 900 510 520

Proveïdors i professionals: 934 446 303

Saber-ne més
Demana cita
Eugin Madrid

C/ Alfonso XII 62, Pl. Baja A

Reproducció Assistida: 913 360 400

Proveïdors i professionals: 934 446 303

Saber-ne més
Demana cita

Vols més informació?

Tria la teva clínica

Madrid Barcelona
✓ Vàlid

* Per poder processar correctament la teva sol·licitud, necessitem que tots els camps estiguin completats

A Eugin ens prenem molt seriosament la teva privacitat i, per suposat, l'estricte compliment de la Llei de Protecció de Dades. La informació només es necessita en el context del seu tractament. El nostre sistema informàtic té en compte els protocols d’encriptació més segurs i compleixen amb l’exigència norma ISO / IEC 27001: 2013.